Despre mine


Salut, mă numesc Daniela Candea.

Sunt trainer, coach, consultant în analiză comportamentală DISC și iubesc fantastic de tare copiii și adolescenții.

Mă bucur să lucrez zi de zi cu copii și adolescenți extraordinari din toată lumea. Îi ajut să aibă mai mult curaj în a-și exprima emoțiile și ideile pe care le au, să obțină o bună înțelegere a calităților și abilităților lor, să identifice oportunitățile pe care le au și să înțeleagă că depinde de ei și că au tot ce au nevoie în interiorul lor pentru a-și atinge potențialul. Astfel ei devin curajoși, comunicativi, încrezători și creativi.

De asemenea ajut părinții intenționați să își poată sprijini, ajuta și motiva copiii prin înțelegerea corectă a stilului de personalitate a fiecăruia, creându-se astfel o relație armonioasă și de durată.

Am creat  și creez  programe de dezvoltare personală pentru copii cu ajutorul uneltelor din John Maxwell Team și nu numai, le adaptez în funcție de nevoia fiecăruia, adaug multă răbdare, înțelegere și mult, mult zâmbet.

După ce îmi vei auzi povestea vei înțelege și probabil te vei regăsi în unele experiențe, iar când vei vedea și modul în care eu acționez te vei convinge și de motivul pentru care am ales să fiu coach pentru copii și adolescenți.

Așadar, dă-mi voie să îți împărtășesc un pic din povestea mea...

Eu vin dintr-o familie ”de mijloc” din România. Știi, mama mea obișnuia să ne spună: „noi nu suntem săraci, dar nici bogați”,  noi suntem în clasa de mijloc”.

Părinții mei aveau 4 copii, eu fiind cea mai mare, ei aveau un singur obiectiv – să ne împlinească nouă nevoile de bază a existenței noastre.

Auzeam mereu spunându-ne „nu e bine să îți dorești mai mult”, „dacă îți dorești orice în viață trebuie să lucrezi din greu și să te sacrifici”, „asta e soarta noastră și trebuie să ne conformăm”, „nu te întinde mai mult decât îți este plapuma” (atunci când îmi doream lucruri ce nu țineau de nevoile existențiale - hrană, casă, haine și rechizite.)


Află mai multe despre programele pe care le desfășor


Călătoria mea de la a munci mult și din greu la a fi coach pentru copii...

Îmi amintesc și acum, parcă a fost ieri, cât de des mi se spunea că eu sunt „un copil mediocru”, că pe mine „nu mă duce mintea” și nu voi putea mai mult niciodată.

Am fost etichetată, am fost judecată și criticată și cel mai greu pentru mine a fost atunci când adevărul lor a devenit adevărul meu.

Copil fiind, am simțit că am nevoie de o persoană care să mă asculte atent, să îi pese de mine, să fie răbdător și să mă ajute, să mă înțeleagă pe mine și pe ceilalți și să îmi împrumute încredere, să-mi ofere moduri prin care eu să pot avea încredere în mine, în capacitățile și resursele mele.

Multă vreme nu am avut parte de acest gen de susținere și de aceea scopul meu este să pot oferi acel pilon de încredere și ajutor pentru orice copil sau adolescent care își dorește să își întindă aripile și are nevoie să creadă în el.

M-am închis în mine.

M-am judecat singură și m-am îndoit de mine.

M-am rușinat de mine și de greșelile mele.

Am crezut lucruri neadevărate despre mine.

Am avut parte de astfel de persoane în viața mea, dar nu pentru mult timp. Viața s-a întâmplat și eu am rămas cu aceeași dorință și nevoie.

Apoi am devenit adult. Dorința mea de a deveni mămică a fost mare. Deși am făcut tot posibilul și imposibilul, nu a fost să fie.

Acum fac parte din cea mai mare echipă de lideri, coachi și traineri din lume: John Maxwell Team. Din această echipă eu primesc susținere, încredere și resurse valoroase cu care să-mi dezvolt încrederea în mine și învăț să-mi descopăr resursele interioare, unelte pe care le-am aplicat în primul rând la mine și apoi cu clienții mei.

Din aceeași dorință și nevoie, din experiența de lucru cu miile de copii, am creat și creez medii de creștere personală pentru copii și adolescenți, folosindu-mă de experiența mea, de resursele valoroase din John maxwell Team și nu numai.

Prin programele create până acum și activitățile pe care l-am desfășurat am reușit să ajut copiii și adolescenții să se descopere și să înțeleagă că ei sunt valoroși și plini de resurse.

Cred cu tărie că te pot ajuta pe tine, părinte intenționat și pe el, copilul tău.

Află mai multe despre programele pe care le desfășor

Înscrie-ți copilul GRATUIT!


Cred cu tărie că părinții și încurajările lor sunt vitale pentru a avea un copil curajos, însă atunci când copilul are o stimă de sine scăzută sau nu este motivat în funcție de stilul predominant al personalității sale, rezultatele vor fi contrar intenției.

Acesta este și motivul pentru care ofer gratuit această sesiune  – “PRIMII PAȘI DE SUCCES AI COPILULUI TĂU”, în care vom pune pilonii relației armonioase pe care ți-o dorești. Te invit cu drag să îl înscrii pe copilul tău acum pentru a se cunoaște mai bine pe el însuși și a dobândi valori esențiale pentru o viață emoțională puternică și stabilă.Sesiunea este interactivă și online.

În această sesiune toți copiii vorbesc, eu folosesc întrebări deschise astfel încât fiecare dintre ei să aibă ocazia de a-și exprima părerea.