Simți că vorbești cu păreții...
...când de fapt tu îți dorești ca DISCUȚIA cu al tău copil să fie una REUȘITĂ pentru amândoi?

7 PAȘI
PENTRU CEA MAI VALOROASĂ DISCUȚIE CU COPILUL TĂU


Cum să obții atenția și cooperarea copilului tău, astfel încât mesajul tău să ajungă la el  și să fii auzit și ascultat.


Începe cu câteva lucruri mici pe care să le faci diferit în conversațiile voastre.


Salut, sunt Daniela Candea!


Sunt speaker, trainer, coach și o femeie care iubește fantastic de tare copiii și adolescenții și care pe la 30 de ani și-a dorit din tot sufletul să fie mămică. Am făcut tot posibilul și imposibilul, însă nu a fost să fie 😥, dar nu am renunțat. Acum am 45 ani și mă aflu în Cipru, orașul Nicosia, unde trăiesc împreună cu soțul meu și mă bucur să lucrez zi de zi cu copii și adolescenți extraordinari din toată lumea. 

Copil fiind, am simțit că am nevoie de o persoană care să mă asculte atent, să fie răbdător și să mă ajute, să mă înțeleagă pe mine și pe ceilalți și pe deasupra să îmi împrumute încredere, să-mi ofere moduri prin care eu să pot avea încredere în mine, în capacitățile și resursele mele.

Multă vreme nu am avut parte de acest gen de susținere și de aceea scopul meu este să pot oferi acel pilon de încredere și ajutor pentru orice copil sau adolescent care își dorește să își întindă aripile și are nevoie să creadă în el.