TOT CEEA CE AM NEVOIE

SĂ AFLU ȘI SĂ ȘTIU  DESPRE COPILUL MEU

Dacă nu ai încercat niciodată să afli cum comunică, cum simte și cum gândește copilul tău, dacă nu ai încercat să afli care îi sunt fricile, atunci vei avea o mare surpriză....


Pot să te ajut să îți motivezi copilul, să îl susții și să îl încurajezi, ca apoi să ai o relație armonioasă cu el pentru toată viața!


MĂ ÎNSCRIU ACUM ÎN PROGRAM


Cei mai mulți părinți fac ce au învățat, ce au citit, ce știu ei mai bine, ascultă podcasturi, citesc cărți de parenting, lucrează cu propria lor persoană. Dar,  cei care reușesc, sunt cei care își cunosc stilul de personalitate predominantă al lor și mai ales al copilului  și ,în același timp, beneficiază de ghidare personalizată din partea unui expert care asta face zi de zi și are rezultate extraordinare.

Poate e și cazul tău...Dragă părinte intenționat,

Dacă ești ca majoritatea părinților, atunci probabil că ai făcut tot ce ți-a spus intuiția și sentimentul de părinte, tot ce ți-ai dorit să facă părinții tăi pentru tine.

În plus, cu siguranță că nu a rămas nimic din ce ai învățat sau aflat, fără să nu fi aplicat deja.

Acesta este cu siguranță calea și una dintre soluțiile cele mai la îndemână. Și ai reușit să ai un copil exemplu din punct de vedere al comportamentului în exterior, să fie în acord cu deciziile tale în mare parte, să îți povestească lucrurile care s-au întâmplat din punct de vedere al evenimentelor.

Și totuși tu simți că există o mare problemă și amenințare...

Pentru că nu afli ce e în sufletul lui, nu îți spune cum se simt toate acestea din punct de vedere al emoțiilor lui, afli mult prea târziu sau de la alții.

Este de acord cu tine, însă nu duce până la capăt ce a promis. Deși este un copil inteligent, are întotdeauna ceva de argumentat, vine cu alte soluții decât cele pe care tu i le propui și tu știi că acestea sunt scurtături care nu îl ajută pe termen lung.

Deși muncește mult, se pregătește, tot nu reușește să își spună punctul de vedere.

Nu înțelege de ce școala e importantă și de ce trebuie să învețe.

Îl vezi că nu are încredere în el și nici stimă de sine, deși tu îl încurajezi și îi explici.

Îți spune "nu", "nu vreau", "nu știu ", "nu pot" în cele mai multe cazuri.

E negativist și mereu îngrijorat pentru ceea ce urmează și mai ales pentru propria lui persoană.

Știi despre ce vorbesc, așa-i?

Despre orele în șir pe care ești nevoit(ă) să le petreci pentru a îl convinge să-și facă temele, să îți spună ce simte și gândește cu adevărat.

Despre banii pe care tu îi cheltuiești pe meditații, bani despre care simți că se pierd, pentru că el tot nu reușește să aibă rezultate mai bune. Sau și mai rău, nu își dă deloc silința și ți se spune: "E un copil inteligent doamnă, doar că nu se pregătește și nu își face exercițiile."

Despre ședințele cu părinții, în care tu ești ultimul care află ce s-a întâmplat și ce simte el. Pentru că a avut parte de batjocură din partea colegilor sau a profesorilor.

Despre timpul în care ai nevoie să faci pe polițaiul, ca lucrurile să se întâmple.

Despre timpul și energia pe care tu o pierzi pentru a te face auzit(ă) și înțeles(ă).

Și toate acestea sunt suficiente pentru a te face să crezi că el atât poate. Că ceri prea mult de la el și că așteptările tale sunt nerealiste.

Suficient încât să crezi că, odată cu vârsta, vor veni și celelalte. Toate acesta te fac să crezi că nu e momentul, e bine și așa, nu toți copiii sunt inteligenți și pot.

Și îți dorești să renunți la toate regulile și limitele, pentru că oricum nu sunt respectate. Pentru că te-ai săturat să cicălești, să pedepsești și să îl șantajezi emoțional.


Dar stai puțin! Nu trebuie să fie așa...

În loc să te mulțumești cu ceea ce face, să pierzi timpul cu metode și tehnici care nu funcționează (și dacă au funcționat nu sunt pe termen lung), să cheltui bani și el să nu reușească, să investești timp și energie, dar să simți în continuare că ceva lipsește.

Imaginează-ți asta:

Tu poți afla de la el ce îi macină sufletul și ce îl preocupă. Are curajul să recunoască că a greșit și este dispus să învețe.

 

își spună punctul de vedere într-un mod respectuos, fără a se lăsa pe el doar ca să fie bine.


Să îl vezi cum face lucrurile fără teama de a nu fi înțeles și neacceptat.

Cum el obține cu ușurință și cu ajutorul punctelor lui forte tot ce își dorește și este în favoarea lui.

Îl poți motiva de la interior spre exterior și lui nu îi mai este teamă de greșeală, de critică, de ce spun ceilalți, de a nu se simți respins și neînțeles.

Poți fi sigură că nu mai amână și înțelege de ce tu îi ceri să învețe, când lui i se pare că e prea mult și prea greu…

Cum încurajările tale, aprecierile îl motivează și îl ajută să nu se lase influențat sau să adere la grupuri care nu sunt în favoarea lui.


Te-ar interesa toate acestea?

Iată 3 MOTIVE pentru care programul TOT CEEA CE AM NEVOIE SĂ AFLU ȘI SĂ ȘTIU DESPRE COPILUL MEU este cea mai bună modalitate de a avea un copil încrezător, comunicativ, curajos și creativ:

Este cel mai rapid mod prin care tu îi obții comunicarea, mai eficient.

Odată ce vei înțelege cum își dorește el să-i comunici tu și cum își dorește el să comunice, mesajul tău va fi înțeles de el și totodată va fi dispus să îl aplice.

Nu vei mai fi nevoit să ridici tonul, să critici, să ameninți și să pedepsești.

Vei știi de ce face ceea ce face, care sunt motivele din spate.

Odată ce vei afla care sunt cele mai mari frici pe care el le are, și vei știi ce anume să aplici astfel încât el să fie motivat de la interior spre exterior, fără ca tu să te simți polițai.

Și totodată, să nu îți mai pierzi timpul repetând aceleași lucruri de fiecare dată.

Vei înțelege de ce anumite lucruri le facem mai greu și ce anume îl ajută.

Din momentul în care vei știi spre ce este orientat - rezultat sau relații, vei înțelege de ce anumite lucruri le facem mai greu și ce anume îl ajută.

Pentru că vei afla modul în care el ia decizii și acest lucru te va scuti pe tine de a îl mai convinge de fiecare dată.

Poți vedea că există o mulțime de beneficii în relația cu copilul tău, eliberându-te pe tine de acele întrebări pe care ți le adresezi:

Unde greșesc?

De ce nu mă ascultă? Eu am făcut tot posibilul și am aplicat tot ce știam!

Oare cer prea mult de el?

Nu e oare prea devreme, e prea mic, poate va înțelege odată cu vârsta?

Să fie din cauza hormonilor, e în preadolescență (adolescență)?

Și totodată vei afla ce anume faci bine intenționat, dar îți iese pe dos.

Am creat special pentru tine și la cererea ta, dragă părinte intenționat, programul:


TOT CE AM NEVOIE SĂ AFLU ȘI SĂ ȘTIU DESPRE COPILUL MEU 


Acest  program îți va arăta și te va ajuta să înțelegi cum să încetezi să critici, să îl judeci, să îl ameninți, să îl pedepsești, să cicălești și să începi să faci lucrurile așa cum el are nevoie.

 

  • Să se simtă iubit, văzut și apreciat de tine, astfel încât să nu mai ceară atât de multă validare din exterior.

 

  • Să se simtă valoros, cu abilități și calități, astfel încât să nu se mai lase pe el pe ultima suta de metrii.

 

  • Să fie capabil să își asume responsabilitatea, chiar și atunci când greșește, fără să se mai simtă vinovat și nevoit să ascundă greșeala sau să se identifice cu ea.


Iată ce vei primi și vei învăța dacă cumperi acum:

Vei afla metode prin care să îi comunici și el să te asculte, să te înțeleagă, fără ca tu să devii o moară stricată și să îți pierzi răbdarea, și mai ales să nu fii nevoit să ridici tonul.

Vei afla care sunt cele mai mari și frecvente greșeli pe care le fac părinții și cum poți să le eviți, astfel încât să te asiguri că îi oferi ceea ce el are nevoie, nu ceea ce crezi tu.

Vei afla singurul lucru pe care să nu îl faci NICIODATĂ, dacă vrei ca el să se bucure de viață și acum dar și în viitor.

Vei primi un ghid și multe alte resurse, feedback personalizat în sesiuni de grup, care te va ajuta să fi sigur că metoda, tehnica este pentru copilul tău și că va funcționa mai repede și mai ușor ca niciodată.

Vei primi soluții și metode, tehnici pe situația, problema cu care tu te confrunți chiar acum. Aceasta fiind cea mai bună modalitate de a transforma teoria în practică, pentru a avea un copil încrezător, curajos, comunicativ și creativ.

Vei descoperi modalități surprinzătoare de a rămâne conectat cu copilul tău, chiar și atunci când nu ai timp.

Vei obține calea cea mai ușoară prin care să îl motivezi, fără ca tu să fi nevoit să îl convingi, simțind că întotdeauna el câștigă.

Ești în criză de timp? Atunci o să îți placă faptul că vei avea posibilitatea de a revedea înregistrările și un grup de suport unde să îmi adresezi întrebările, iar eu îți voi răspunde live.

Vei avea posibilitatea de a primi răspunsuri live de la mine, la cele mai arzătoare întrebări, astfel încât să poți adormi liniștit în fiecare seară.

Și multe altele: acest program îți oferă tot ce ai nevoie să știi și să afli despre copilul tău și despre ce anume este în favoarea ta și a lui. Pentru că acest program a luat naștere din dorința ta, de părinte intenționat, din nevoile tale pe care eu le-am ascultat în ultimii 4 ani și din experiența mea cu tine, dar mai ales cu ei, copiii noștri.

Deci, îți place ce vezi!

Știi că acest program îți va aduce tot ce ai tu nevoie acum!

Dar ai o întrebare - Cât costă?

Permite-mi să îți pun și eu o întrebare înainte de a îți răspunde:

Ai schimba liniștea ta sufletească de părinte, siguranța că tu faci fix ce are el nevoie acum, calmul și armonia relației tale cu el și posibilitatea ca el să se bucure de viață acum, dar și în viitor cu o pizza large?

Nu glumesc. 

Dacă cumperi acum ceea ce vezi pe această pagină, atunci este mai puțin decât o pizza large lunar.

OPȚIUNEA DE PLATĂ A PROGRAMULUI


TOT CEEA CE AM NEVOIE SĂ AFLU ȘI SĂ ȘTIU DESPRE COPILUL MEU

Ron 800
Ron 597 .00 

  • 8 sesiuni live pe zoom de 2 ore pe parcursul unei luni calendaristice

  • Acces complet la resurse și materiale de sprijin

  • Accesul la înregistrarea sesiunilor este valabil pe durata programului

Dacă ți s-au ridicat sprâncenele și te întrebi  cum pot și de ce ofer toate acestea la un preț atât de mic,  este destul de simplu, de fapt. 

Din ce în ce mai multe cereri din partea voastră, a părințiilor, de a primi sprijin din partea mea, de-a lungul timpului, am observat că fără aceste instrumente, părinții rămân într-o luptă continuă cu copii lor, fără posibilitatea de a se bucura unii de ceilalți.

Și pentru ca eu să mă asigur că ofer tot ce am mai valoros, astfel încât să fi sigur de decizia ta de a cumpăra acum.

Alege pachetul potrivit nevoilor tale de părinte.

Cumpără acum și primești toate bonusurile pe care ți le-am pregătit.


VREAU PROGRAMUL


Toate bonusurile au o valoare însumată de 637 Ron, iar tu le vei primi gratuit.

De aceea, vei dori să scoți cardul și să faci click pe butonul alăturat, pentru a începe acest proces transformațional.

Odată ce vei aplica acești pași, sunt convinsă că nu te vei mai întoarce la ce făceai înainte.

În cazul în care în primele două sesiuni săptămânale, indiferent de pachetul pe care l-ai ales tu, nu primești răspuns, tehnici și metode care să te ajute în rezolvarea situației, îmi trimiți un e-mail la adresa daniela@danielacandea.com, iar eu îți rambursez suma achită.

Această garanție este valabilă doar în perioada celor două sesiuni săptămânale.

Cum vom proceda?

Contactare

Mă vei contacta la adresa de mail daniela@danielacandea.com sau la numărul de telefon 0040724380079.

Discuție și Feedback

Vom stabili o întâlnire de comun acord în funcție de agenda ta și a mea pentru a înțelege mai bine motivul pentru care tu nu ai reușit să ai rezultate. Fac acest lucru pentru că feedbackul tău este foarte valoros pentru mine și îmi doresc să învăț cum mă pot îmbunătăți pentru serviciile pe care le voi crea în viitor.

Rambursare Rapidă

În cazul în care decidem împreună că acest program nu este potrivit pentru tine, vei primi o rambursare integrală a taxei de participare, în cel mai scurt timp posibil.

 

Acest lucru ia toate riscurile de pe tine și le pune pe umerii mei, așa că dă click mai jos pentru a comanda acum.

Ce spun părinții...


Detaliile Programului
TOT CEEA CE AM NEVOIE SĂ AFLU ȘI SĂ ȘTIU DESPRE COPILUL MEU

1

SESIUNI 

Sesiuni live de două ore, cu o frecvență de o întâlnire pe săptămână, pe zoom.

2

RĂSPUNSURI

Răspuns la toate întrebările tale de părinte și mai ales, la cele care ard acum.

3

GHIDARE

Ghidarea personalizată în grup de WhatsApp, pentru problemele specifice cu care te confrunți în acest moment.

4

ÎNVĂȚAREA ABILITĂȚILOR DE COMUNICARE 

Sesiunile vor acoperi tehnici practice pentru comunicarea deschisă și eficientă, deschidere emoțională, astfel încât să nu mai ajungi în conflict cu el, copilul tău.

5

MOTIVAREA ȘI SUSȚINEREA COPIILOR

Programul va include sfaturi și strategii pentru a-l putea motiva, sprijini în atingerea obiectivelor personale și rezultatele școlare.

6

GESTIONAREA CONFLICTELOR ȘI DISCIPLINĂ POZITIVĂ 

 În cadrul sesiunilor live, vom explora metode de gestionare a conflictelor și de aplicare a disciplinei pozitive, pentru a menține un mediu familial armonios. 

7

DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR PARENTALE

Înțelegerea psihologiei copiilor, unde vom învăța și vom înțelege mai bine nevoile și etapele de dezvoltare ale lor pentru a fi părinți mai bine pregătiți.  

8

SPRIJIN ÎN SETAREA OBIECTIVELOR PENTRU FAMILIE 

Vom seta împreună dezvoltarea obiectivelor clare pentru dezvoltarea copiilor și a familiei pe termen lung.

9

RESURSE UTILE

Acces la materiale ghiduri resurse online și un grup de susținere în același timp acces la înregistrările sesiunilor

10

COMUNITATEA DE SUPORT

Vei primi acces la un grup de WhatsApp doar pentru membrii acestui program.  

Iată câteva BENEFICII  ale conectării cu alți părinți din program:

ÎMPĂRTĂȘIREA EXPERIENȚELOR 

Vei avea ocazia, într-un cadru sigur, să împărtășești cu alții cunoștințele, sentimentele, percepțiile și lecțiile învățate din propriile trăiri și experiențe de viață.

SPRIJIN EMOȚIONAL 

Să fii părinte poate fi uneori copleșitor, iar accesul la o comunitate online, îți poate oferi un loc sigur pentru a discuta despre grijile și problemele tale. 

INSPIRAȚIE

Vei putea fi inspirat din experiențele celorlalți părinți, resursele și provocările lor pe parcursul acestui program. 

ÎNVĂȚARE ȘI RESURSE 

Comunitatea online poate fi o sursă importantă de informații și resurse pentru tine, astfel că poți să discuți strategii și tehnici eficiente, poți cere sfaturi și recomandări.

Pentru cine este acest program:

Este pentru tine:

Dacă ai un copil sau mai mulți.

Dacă simți că mai este ceva de făcut în ceea ce privește evoluția și dezvoltarea lui emoțională și personală.

Dacă înțelegi și ești de acord că evoluția are loc împreună, atât din partea ta, cât și din partea lui.

Dacă ești dispus(ă) să aplici toate metodele, sfaturile și ideile care ți se oferă pentru schimbarea situației actuale.

Dacă ai amânat până acum, crezând că poți și te descurci și singur(ă), că este suficient să îi vii în ajutor doar tu, însă simți, observi sau ai în continuare situații pe care nu reușești să le rezolvi și dacă o faci, e doar pe termen scurt.

Nu este pentru tine:

Dacă tu consideri că e suficient să asculți și să fii prezent.

Dacă te aștepți la rezultate miraculoase și peste noapte, fără implicare și interes real.

Dacă te aștepți să ți se predea un mod standardizat prin care să faci lucrurile, să filozofăm, să primești lucruri pe care nu le-ai mai auzit niciodată.

Dacă nu ai răbdare să implementezi, să primești feedback și să creăm obiceiuri noi.

Întrebări frecvente:

În cazul în care în primele două sesiuni săptămânale, indiferent de pachetul pe care l-ai ales tu, nu primești răspuns, tehnici și metode care să te ajute în rezolvarea situației, îmi trimiți un e-mail la adresa daniela@danielacandea.com, iar eu îți rambursez suma achită.

Această garanție este valabilă doar în perioada celor două sesiuni săptămânale.

Primești înregistrare cu sesiunea la care nu ai putut participa. Iar în grupul de WhatsApp îmi poți adresa întrebările la care vrei să-ți răspund, eu voi răspunde în următoarea sesiune live.

Odată ce vei alege pachetul potrivit ție, vei beneficia de numărul de sesiuni live pe care le-ai ales. Poți în continuare reînnoi pachetul sau te poți dezabona la finalul pachetului ales. Tu alegi ce și cum se va întâmpla.

Poți adresa toate întrebările tale, trimițând e-mail la adresa daniela@danielacandea.com sau la numărul de WhatsApp 0766 627 592 Monica Spătariu.

OPȚIUNEA DE PLATĂ A PROGRAMULUI