Ghid GRATUIT 'CĂLĂTORIA PĂRINTELUI INTENȚIONAT'

Află cum să devii un părinte cald, dar ferm, pentru a crește un copil încrezător, fără frici neîntemeiate, fără emoții de rușine, vinovăție sau inferioritate.


DESCARCĂ GHIDUL GRATUIT ACUM!

Vrei și tu să devii un părinte cald, dar ferm care crește un copil încrezător, fără frici neîntemeiate, fără emoții de rușine,
vinovăție sau inferioritate? 

Dacă ești ca mulți dintre părinții intenționați care sunt dispuși să investească toate resursele necesare pentru a avea un copil curajos care se bucură de viață și obține cu ușurință ceea ce își dorește, atunci știi cât de greu este să îi obții colaborarea și comunicarea. 

Se pare că de fiecare dată când încerci să ai o comunicare mai eficientă cu el sau să îl motivezi, sfârșești prin a obține un nou refuz și un nou conflict.

Este frustrant!

Este un alt mod în care tu consumi din timpul tău de odihnă, îți cosumi energia și investești bani în educația lui...


Până acum... 

Îți prezint Călătoria părintelui intenționat...

Ghidul tău pentru a obține ușor și rapid cooperarea și deschiderea lui emoțională. În interiorul acestui ghid vei descoperi:

O claritate a situației în care se găsește acum relația ta cu el, copilul tău...

Care sunt punctele tale forte de care te poți folosi și cum anume. 

Cum gestionezi situația limită în relația voastră. 

Și multe altele,
multe altele...


Până când vei termina acest ghid, vei ști exact CUM să gestionezi emoțiile de frică, rușine, vinovăție sau inferioritate ale copilului tău. 

DESCARCĂ-L ACUM!

Dar nu mă crede pe cuvânt.

Uite ce spune Simona Dumitru:

 

Și ea nu este singura. Uită-te la ce spune și Gabriela Ciocoi:

 

Vestea bună este că și tu poți obține astfel de rezultate!

Și dacă acționezi chiar acum poți obține ghidul Călătoria părintelui intenționat gratuit, după care vor urma surprize foarte frumoase și valoroase,
iar unele dintre ele sunt din nou gratuite. 

Tot ce trebuie să faci pentru a primi un exemplar este să te înscrii în formularul de mai jos. Fă-o acum, deoarece acestă ofertă poate dispărea în orice moment!


Salut, sunt Daniela Candea!

Sunt speaker, trainer, coach și o femeie care iubește fantastic de tare copiii și adolescenții și care pe la 30 de ani și-a dorit din tot sufletul să fie mămică. Am făcut tot posibilul și imposibilul, însă nu a fost să fie 😥, dar nu am renunțat. Acum am 45 ani și mă aflu în Cipru, orașul Nicosia, unde trăiesc împreună cu soțul meu și mă bucur să lucrez zi de zi cu copii și adolescenți extraordinari din toată lumea. 

Copil fiind, am simțit că am nevoie de o persoană care să mă asculte atent, să fie răbdător și să mă ajute, să mă înțeleagă pe mine și pe ceilalți și pe deasupra să îmi împrumute încredere, să-mi ofere moduri prin care eu să pot avea încredere în mine, în capacitățile și resursele mele.

Multă vreme nu am avut parte de acest gen de susținere și de aceea scopul meu este să pot oferi acel pilon de încredere și ajutor pentru orice copil sau adolescent care își dorește să își întindă aripile și are nevoie să creadă în el.

Mă bucur să lucrez zi de zi cu copii și adolescenți extraordinari din toată lumea. Îi ajut să aibă mai mult curaj în a-și exprima emoțiile și ideile pe care le au, să obțină o bună înțelegere a calităților și abilităților lor, să identifice oportunitățile pe care le au și să înțeleagă că depinde de ei și că au tot ce au nevoie în interiorul lor pentru a-și atinge potențialul. Astfel ei devin curajoși, comunicativi, încrezători și creativi.

De asemenea ajut părinții intenționați să își poată sprijini, ajuta și motiva copiii prin înțelegerea corectă a stilului de personalitate a fiecăruia, creându-se astfel o relație armonioasă și de durată.

Am creat  și creez  programe de dezvoltare personală pentru copii cu ajutorul uneltelor din John Maxwell Team și nu numai, le adaptez în funcție de nevoia fiecăruia, adaug multă răbdare, înțelegere și mult, mult zâmbet.

Asigură-te că susții reușita copilului tău!

Copilul tău îți va mulțumi.