Primii pași de succes ai copilului tău


Program live, interactiv și intens creat să îți ajute copilul sau adolescentul să se descopere pe sine, resursele sale interioare și modul în care se poate folosi de ele, aplicând acești pași în viața lui chiar acum.

Pentru ca el să devină curajos, comunicativ, încrezător și creativ, evitând astfel să se simtă respins, neascultat și neînțeles.

Uite ce obțineți tu și copilul tău

  • 4 sesiuni live, intense și interactive (valoare 500 LEI)

  • Evaluarea progresului și a provocărilor din program pe care o primește copilul/adolescentul tău (valoare 200 LEI)
  • Tu primești o evaluare a evoluției pe care copilul tău a obținut-o în cadrul programului (valoare 200 LEI)

  • Bonus: metode concrete prin care tu obții colaborarea copilului / adolescentului tău și o comunicare eficientă cu el (valoare 200 LEI)

VALOARE TOTALĂ: 900 LEI

ACUM DOAR: 90 LEI


Înscrie-l acum!

Feedback părinți

Din cauza pandemiei și scolii online, relația cu fiica mea a început să se deterioreze din cauza dependenței de internet. Căutând tot felul de subiecte legate de copii și adolescenți, am descoperit-o pe Daniela Candea. Am aplicat trimițând mesaj. Am fost contactată de ea cam în 2-3 săptămâni și au început orele și de la o sesiune la alta fata mea era f încântată și mai voia ore cu Dna Daniela.  In urma cursurilor, pt mine cel mai important este faptul că fata mea a început să vorbească.
  Luminița Roxana Mihai

Eu sunt Ioana și am 3 băieți minunați. Cel mare are 10 ani și a ajuns  la vârsta întrebărilor "complicate", la care trebuie să recunosc că nu am avut mereu răspuns. Și după cum spune o vorbă înțeleaptă "spune-mi pe cine cunoști și ar trebui să cunosc și eu",  viata a scos-o în calea mea pe Daniela î n cadrul comunității JMT. Experiența și rezultatele ei în activitatea pe care o desfășoară de atâția ani mi-au trezit interesul pentru a-i cere ajutorul  sa găsim răspunsuri la acele întrebări "complicate" ș i a fost cu siguranță  cea mai buna alegere pe care am făcut-o pentru copilul meu!
  Ioana Moldovan


GARANȚIE

Dacă copilul tău va fi prezent și va implementa tot ceea ce eu îi arăt, va deveni mai eficient în comunicarea cu tine și cu ceilalți, devenind încrezător, curajos și creativ. Dacă tu aplici metodele pe care eu ți le arăt în funcție de stilul lui de personalitate, vei obține o cooperare mai eficientă sau îți voi restitui cu bucurie banii înapoi în cele 30 zile.

  ATÂT DE ÎNCREZĂTOARE SUNT!