Îți dorești o relație armonioasă cu copilul tău?

Pot să te ajut să îți motivezi copilul, să îl susții și să îl încurajezi, ca apoi să ai o relație armonioasă cu el pentru toată viața!

Iată ce am descoperit...

Există doi piloni pe care se poate construi o relație armonioasă între tine și copilul tău.

Iar acești piloni, odată stabiliți, pot fi baza oricărei relații de real succes. În acest fel copilul tău devine mai curajos, mai comunicativ, mai încrezător și mai creativ.

Ascultă mai jos câteva cuvinte despre următorii pași...

Ești părinte și îți dorești ca al tău copil...

Să se înțeleagă pe sine și să se descopere

Să își poată exprima în cuvinte emoțiile și ideile

Să comunice deschis cu tine și cu ceilalți din jurul lui

Să nu ne simtă respins, neînțeles și lipsit de talente

Ai un copil cu vârste între 9-14 ani și vrei să știi DE CE tot ceea ce ai învățat, citit și aplicat nu ți-a adus rezultatele dorite în relația cu copilul tău?

Atunci asta este pentru tine!

Îți ofer cea mai rapidă și simplă metodă prin care copilul tău descoperă stilul lui de personalitate predominantă și cum poate crește pe plan personal, iar tu afli cum îl poți motiva de la interior spre exterior și cum îl poți susține cel mai eficient.

Cred cu tărie că părinții și încurajările lor sunt vitale pentru a avea un copil curajos, însă atunci când copilul are o stimă de sine scăzută sau nu este motivat în funcție de stilul predominant al personalității sale, rezultatele vor fi contrar intenției.

Asigură-te că susții reușita copilului tău!

Copilul tău îți va mulțumi.

Cei doi piloni, pe scurt:

Descoperirea Și Cunoașterea Personalității Predominante A Caracterului

În prima sesiune va descoperi personalitatea predominantă a caracterului cu ajutorul unui test și vom discuta despre punctele forte pe care le are. De asemenea vom descoperi și aspectele la care avem nevoie să lucrăm.

La finalul sesiuni ne luăm o provocare pentru a putea pune în practică ceea ce am învățat despre noi.

Creșterea Personală

Sesiunea începe cu evaluarea provocării, ce ne-a ajutat și ce nu ne-a ajutat să o aplicăm. Dacă nu am făcut provocarea vom discuta și ce ne-ar ajuta pe viitor să o îndeplinim.

În această sesiune vom discuta despre CUM ne ajută Creșterea Personală și de ce să creștem pe plan personal. Din nou vom încheia sesiunea cu o provocare.

Despre mine...

Salut, sunt Daniela Candea!


Sunt speaker, trainer, coach și o femeie care iubește fantastic de tare copiii și adolescenții și care pe la 30 de ani și-a dorit din tot sufletul să fie mămică. Am făcut tot posibilul și imposibilul, însă nu a fost să fie 😥, dar nu am renunțat. Acum am 45 ani și mă aflu în Cipru, orașul Nicosia, unde trăiesc împreună cu soțul meu și mă bucur să lucrez zi de zi cu copii și adolescenți extraordinari din toată lumea. 

Copil fiind, am simțit că am nevoie de o persoană care să mă asculte atent, să fie răbdător și să mă ajute, să mă înțeleagă pe mine și pe ceilalți și pe deasupra să îmi împrumute încredere, să-mi ofere moduri prin care eu să pot avea încredere în mine, în capacitățile și resursele mele.

Multă vreme nu am avut parte de acest gen de susținere și de aceea scopul meu este să pot oferi acel pilon de încredere și ajutor pentru orice copil sau adolescent care își dorește să își întindă aripile și are nevoie să creadă în el.

Mă bucur să lucrez zi de zi cu copii și adolescenți extraordinari din toată lumea. Îi ajut să aibă mai mult curaj în a-și exprima emoțiile și ideile pe care le au, să obțină o bună înțelegere a calităților și abilităților lor, să identifice oportunitățile pe care le au și să înțeleagă că depinde de ei și că au tot ce au nevoie în interiorul lor pentru a-și atinge potențialul. Astfel ei devin curajoși, comunicativi, încrezători și creativi.

De asemenea ajut părinții intenționați să își poată sprijini, ajuta și motiva copiii prin înțelegerea corectă a stilului de personalitate a fiecăruia, creându-se astfel o relație armonioasă și de durată.

Am creat  și creez  programe de dezvoltare personală pentru copii cu ajutorul uneltelor din John Maxwell Team și nu numai, le adaptez în funcție de nevoia fiecăruia, adaug multă răbdare, înțelegere și mult, mult zâmbet.

Ce spun părinții despre acest program...

Mai multe testimoniale...

CADOU pentru părinții intenționați!

Înscrie-ți copilul ACUM GRATUIT la acest program "PRIMII PAȘI DE SUCCES AI COPILULUI TĂU" și tu vei primi CADOU o sesiune de 20 minute cu mine în care vei afla cum a înțeles copilul tău ceea ce am făcut în program, precum și despre stilul de personalitate a copilului tău și moduri în care să obții mai des cooperarea lui.