PRIMII PAȘI DE SUCCES
AI COPILULUI TĂU


PROGRAM GRATUIT


Pot să te ajut să îți motivezi copilul, să îl susții și să îl încurajezi, ca apoi să ai o relație armonioasă cu el pentru toată viața!


Ești părinte și ai un copil cu vârsta între 10 și 14 ani?
Spune-mi dacă ceva dintre acestea îți sună familiar...

Nu mă mai înțeleg cu el…
Parcă nu vorbim aceeași limbă…

Nu știu cum să-l fac să mă asculte, să mă înțeleagă și pe mine…

Se închide în el, n-am cu cine discuta…

Nu știu cum să fac să am o relație bună cu copilul meu…

Uite cum stau lucrurile. Te înțeleg și știu, a fi părinte este ca și cum ai jongla cu 20 de farfurii în aer și ai încerca să le ții pe toate în mișcare, în timp ce te ții de promisiunile făcute copiilor tăi, promisiunile făcute familiei, datoria ta și obligațiile de serviciu.


Și dacă una dintre ele cade pe jos și se sparge, concentrarea dispare, așa că toate se prăbușesc. Dezastrul este iminent...


Luarea deciziilor în familie, pe baza sfaturilor primite de la prieteni sau a dispoziției pe care o ai în ziua respectivă nu va ajuta să ai un copil fericit, împlinit, curajos și care își exprimă părerea și poate deveni deschis în comunicarea emoțională cu tine.

Sună nebunesc...
dar majoritatea părinților își educă copiii în acest fel.

Acești părinți ajung să se întrebe:

"Unde am greșit?"

"De ce nu înțelege când îi explic?"

"De ce mi se întâmplă asta mie?"


Dacă nu există nicio metodă, nicio îndrumare și nici pași concreți de făcut... cum ar putea cineva să facă toate acestea?


ÎMI ÎNSCRIU GRATUIT COPILUL

Ideea este că...

Copilul tău are nevoie de claritate și înțelegere, despre care îi sunt nevoile emoționale de bază, cum poate comunica și să se deschidă emoțional spre tine, ca părinte.

În caz contrar, treci pur și simplu de la o zi la alta, cu speranța că nu va avea parte de o zi cu probleme la școală, că nu va fi nevoit să sufere pentru că a fost respins sau batjocorit, că nu va fi demoralizat și că nu își va pierde interesul pentru a învăța, sau că tu ai nevoie să îți amintești unde îți sunt cheile mașinii, pentru că deja ești în întârziere.

Dacă simți că rezonezi cu tot ce am scris mai sus,
înseamnă că această sesiune e ceea ce are nevoie copilul tău în etapa asta.

De fapt, ceea ce fac e să construiesc mediul potrivit astfel încât copilul tău să poată vedea și accepta toate aceste emoții noi prin care trece într-o sesiune gratuită în care eu folosesc metoda mea D. E. V. I. N.


CE ÎNSEAMNĂ METODA D.E.V.I.N.

D - descoperim punctele forte pe care copilul tău le are și le folosește în favoarea sa.

E - evaluăm fiecare pas de acțiune pentru a obține claritatea procesului prin care poate obține rezultate.

V - validăm fiecare progres și pas făcut în față chiar dacă încă nu am ajuns la rezultatul final, construim stima de sine.

I - introspecția, cu ajutorul întrebărilor deschise, vom găsi soluțiile și pașii ce i se potrivesc în funcție de stilul de personalitate predominantă pe care îl are.

N - nivelul de înțelegere (conștientizare) - o dată ce va fi ridicat, pașii de acțiune vor fi puși în practică și rezultatele apar.

DUPĂ ACEEA TU VEI PRIMI O EVALUARE DIN PARTEA MEA ÎN CEEA CE PRIVEȘTE STILUL DE PERSONALITATE PREDOMINANTĂ PE CARE ÎL ARE COPILUL TĂU ȘI ÎN ACEST FEL VEI AFLA:

  • Cum să îi vorbești, astfel încât să îi obții comunicarea și colaborarea mai eficient.

  • Care sunt cele mai mari frici pe care le are și cum poți tu să îl ajuți.

  • Cum ia el decizii și cum îl poți sprijini.


REZERV UN LOC PENTRU COPILUL MEU

CINE SUNT EU ȘI DE CE AM ALES SĂ ÎȚI VORBESC DESPRE TOATE ASTEA:

Salut, sunt Daniela Candea!


Sunt speaker, trainer, coach și o femeie care iubește fantastic de tare copiii și adolescenții și care pe la 30 de ani și-a dorit din tot sufletul să fie mămică. Am făcut tot posibilul și imposibilul, însă nu a fost să fie 😥, dar nu am renunțat. Acum am 47 ani și mă aflu în Cipru, orașul Nicosia, unde trăiesc împreună cu soțul meu și mă bucur să lucrez zi de zi cu copii și adolescenți extraordinari din toată lumea. 

Copil fiind, am simțit că am nevoie de o persoană care să mă asculte atent, să fie răbdător și să mă ajute, să mă înțeleagă pe mine și pe ceilalți și pe deasupra să îmi împrumute încredere, să-mi ofere moduri prin care eu să pot avea încredere în mine, în capacitățile și resursele mele.

Multă vreme nu am avut parte de acest gen de susținere și de aceea scopul meu este să pot oferi acel pilon de încredere și ajutor pentru orice copil sau adolescent care își dorește să își întindă aripile și are nevoie să creadă în el.

Ce  spun părinții copiilor care au participat la această sesiune:

PRIMII PAȘI DE SUCCES AI COPILULUI TĂU

PROGRAM GRATUIT

Înscrie-ți copilul acum pentru a îl ajuta pe el și pe tine. Hai sa ne auzim apoi la un telefon să vorbim despre nevoile lui.

Promit că la finalul sesiunii copilul tău va avea
 pași concreți de acțiune
 claritate în decizii 
 moduri prin care el să poată fi vulnerabil și deschis atât cu sine, cât și cu ceilalți
 claritate în ceea ce privește calitățile și abilitățile lui 
 încredere în propria persoană
 se va simți mai curajos, mai încrezător, mai comunicativ și mai creativ