Primii pași de succes
ai copilului tău – GRATUIT

Asigură-te că susții reușita lui!

Iată ce va obține copilul tău în cadrul celor 4 întâlniri:

Cei patru piloni, pe scurt:

Descoperirea Și Cunoașterea Personalității Predominante A Caracterului

În prima sesiune va descoperi personalitatea predominantă a caracterului cu ajutorul unui test și vom discuta despre punctele forte pe care le are. De asemenea vom descoperi și aspectele la care avem nevoie să lucrăm.

La finalul sesiuni ne luăm o provocare pentru a putea pune în practică ceea ce am învățat despre noi.

Creșterea Personală

Sesiunea începe cu evaluarea provocării, ce ne-a ajutat și ce nu ne-a ajutat să o aplicăm. Dacă nu am făcut provocarea vom discuta și ce ne-ar ajuta pe viitor să o îndeplinim.

În această sesiune vom discuta despre CUM ne ajută Creșterea Personală și de ce să creștem pe plan personal. Din nou vom încheia sesiunea cu o provocare.

Atitudinea 

În sesiunea aceasta vom discuta despre Atitudine. Care este atitudinea care ne ajută să obținem ceea ce ne dorim.

Vom evalua provocarea pe care am avut-o.

Alegerile 

Sesiunea patru va fi despre Alegeri. Ce fel de alegeri facem în favoarea noastră și a celorlalți.

Vom analiza și provocarea primită în sesiunea anterioară pentru a nu uita că este important să implementăm ceea ce învățăm în acțiunile zilnice.

Toate sesiunile sunt interactive și online.

Sesiunile au o durată de o oră și grupele vor fi formate din 10 copii.

În acest curs toți copiii vorbesc, eu folosesc întrebări deschise astfel încât fiecare dintre ei să aibă ocazia de a-și exprima părerea.

Despre mine...

Salut, sunt Daniela Candea!


Sunt speaker, trainer, coach și o femeie care iubește fantastic de tare copiii și adolescenții și care pe la 30 de ani și-a dorit din tot sufletul să fie mămică. Am făcut tot posibilul și imposibilul, însă nu a fost să fie 😥, dar nu am renunțat. Acum am 45 ani și mă aflu în Cipru, orașul Nicosia, unde trăiesc împreună cu soțul meu și mă bucur să lucrez zi de zi cu copii și adolescenți extraordinari din toată lumea. 

Copil fiind, am simțit că am nevoie de o persoană care să mă asculte atent, să fie răbdător și să mă ajute, să mă înțeleagă pe mine și pe ceilalți și pe deasupra să îmi împrumute încredere, să-mi ofere moduri prin care eu să pot avea încredere în mine, în capacitățile și resursele mele.

Multă vreme nu am avut parte de acest gen de susținere și de aceea scopul meu este să pot oferi acel pilon de încredere și ajutor pentru orice copil sau adolescent care își dorește să își întindă aripile și are nevoie să creadă în el.

Continuă să citești

Ce spun părinții despre acest program...

Mai multe testimoniale...

CADOU pentru părinții intenționați!

Înscrie-ți copilul ACUM GRATUIT la acest program "PRIMII PAȘI DE SUCCES AI COPILULUI TĂU" și tu vei primi CADOU o sesiune de 15 minute cu mine în care vei afla cum a înțeles copilul tău ceea ce am făcut în program, precum și despre stilul de personalitate a copilului tău și moduri în care să obții mai des cooperarea lui.